Livrare si Retur - Sheyk Perfumery

LIVRARE SI RETUR

Livrarea produselor

Comenzile se primesc de Luni pana Vineri intre orele: 9:00 – 20:00

Comenzile primite pana la ora 14:00 se livreaza a 2-a zi sau a 3-a zi prin Fan Courier sau DPD, exceptand zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale. Cheltuielile de transport sunt suportate de catre cumparator si sunt afisate in comanda plasata. Taxa de livrare prin Fan Courier sau DPD este de 19 lei. Pentru comenzile ce depasesc 199 lei livrarea este GRATUITA, oriunde in Romania.

Dupa plasarea comenzii veti fi contactat de unul dintre operatorii nostri care va stabili cu dumneavoastra detaliile legate de livrare. Produsele sunt livrate in ordinea in care au fost primite comenzile, pana la epuizarea stocului. Clientul accepta oferta si termenii de cumparare din momentul plasarii comenzii.

Returul Produselor

Returul produsului va fi achitat de catre cumparator. Produsele se vor expedia la adresa stabilita prin telefon (+40 750 862 413), in termen de 14 zile de la primirea coletului.

IMPORTANT: Produsele desigiliate nu mai pot fi returnate. Produsele se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate (sigilate si in stare perfecta). Va rugam sa pastrati dovada de returnare (bonul de la Curier) pana la momentul rambursarii banilor.

Contravaloarea produselor returnate va fi restituita in termen de 7 zile din momentul efectuarii returului, prin cont bancar. Va rugam sa respectati termenul prevazut pentru returnare si sa ne informati cu privire la realizarea returnarii produselor la telefon: +40 750 862 413.

Call Now Button