Despre noi - Sheyk Perfumery

Despre noi

Sheyk Perfumery va invita in lumea exotica a parfumurilor. Alege gama noastra de Parfumuri Arabesti. Suntem specializati in comercializarea de Parfumuri Arabesti / Orientale originale si unicate.

Pentru a aduce pe piata arome fine, de neuitat, colaboram cu cele mai mari fabrici de parfumuri din Orientul Mijlociu, iar datorita cererii mari de parfumuri arabesti de pe piata Est Europeana am hotarat sa introducem aceste produse si pe piata din Romania.

Parfumurile arabesti sunt parfumuri deosebite, indraznete, misterioase, exotice, complexe, sofisticate, senzuale, cu arome care radiaza profunzime. Parfumurile orientale contin condimente (cele mai intalnite sunt scortisoara, cardamom, piper, cuisoare, nucsoara), uleiuri lemnoase (cel mai intalnit fiind lemnul de agar), mosc, ambra si rasini. Aceste arome picant-lemnoase, sunt foarte des asociate cu arome de vanilie, cu arome puternice florale, sau cu arome fructate.

Oferim servicii profesionale de vanzare, asigurand procesarea comenzilor dumneavoastra in cel mai scurt timp, incercand sa va oferim de asemenea cel mai bun pret de pe piata din domeniul parfumurilor arabesti si o gama cat mai diversificata si unicata.

Vom lucra in continuare la cresterea imaginii site-ului dar si a numarului si diversitatii produselor tocmai pentru a va surprinde pozitiv, pentru a va mentine viu interesul si pentru a va facilita navigarea pe sheyk-perfumery.ro.

Lasa aromele distincte sa iti inghita simturile cu un miros deosebit si unicat!

Parfumuri arabesti despre noi
Call Now Button